ARTVİN / BORÇKA - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Mrt

Zeka oyunları sınıfımız 14 şubat itibariyle açılmıştır ve aktif olarak eğitime devam edilmektedir. Öğretmenimiz Emine Uygun Ejderoğlu öğrencilerimizi Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına hazırlamaktadır.

Zeka oyunları sınıfımız haftaiçi cuma hariç 16:00 a kadar  ve tüm teneffüslerde açıktır.

Ock

Kütüphanemizi öğrencilerimizin ders aralarında ve ders dışı zamanlarda kullanmalarına olanak sağlayacak şekilde düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ock

Okulumuza öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak yeni bir anasınıfı kurduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Öğrencilerimize hayırlı olsun.

Haz

Öğrencilerimiz için daha renkli bir ortam oluşturmak adına, öğretmenlerimizle birlikte okulumuzun duvarlarına resimler çiziyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Sınavlara katılmak istemeyen öğrencilerimizin bu dilekçeye uygun şekilde dilekçelerini yazıp 26 mayıs tarihine kadar okulumuza teslim etmeleri gerekmektedir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı bu yıl pandemi sebebiyle törenlerle kutlayamıyoruz. Bu yıl kutlamalarımızı çevrimiçi gerçekleştiriyoruz. 3-A sınıf öğretmenimiz Emine UYGUN EJDEROĞLU'nun öğrencilerimiz için hazırlamış olduğu videoyu paylaşmak istedik. Kendisine ve diğer öğretmenlrimize emekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde gerçeekleştirilen 'Okuyan Artvin Projesi' ile her akşam 20.30-21.00 saatleri arasında " Ekranı Kapat, Kitabını Aç" sloganıyla kitap okuma etkinlikleri düzenlendi. Biz de öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte bu etkinliğe katılım gösteriyoruz.

Mrt

Artvin rehberlik ve araştırma merkezinin ev sahipliği yaptığı seminer programı Fahri ACAR İl müdürümüzün katılımlarıyla gerçekleşecektir.

Programa yönetici, öğretmen ve velilerimiz katılabilirler.

Mrt

Milli eğitim müdür vekili sayın Halil Soyer 8.sinif öğrencilerimize motivasyon ziyaretinde bulundu. Kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

'Kariyer Günleri' seminerlerimizi okulumuz öğretmenlerinin koordinatörlüğünde ,değerli konuşmacılarımızın öğrencilerimize meslekleri hakkında bilgiler vermeleri ve öğrencilerimizin ise merak ettikleri tüm soruları sormaları ile birlikte verimli bir şekilde gerçekleştirdik. Zoom üzerinden çevrimiçi olarak yaptığımız bu seminerimizi ayrıca Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün youtube kanalında da canlı olarak yayınladık.

Tüm konuşmacılarımıza, emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrenci katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.