ARTVİN / BORÇKA - Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

TÜRKİYE YILDIZLAR KARATE ŞAMPİYONASI

Öğrencilerimiz salon sporları kapsamında yapılan Karate müsabakalarında başarılar elde etmişlerdir. 38 kg’da Uğur KARACAN, 49 kg’da Eslem Asya ÇAMUR, 54 kg’da Davut ERDAĞ ve Buket YILANCI yarışmış olup Mart ayında ilimizde yapılan müsabakalarda kendi kategorilerinde il birinciliği kazanmışlardır.12-16 Nisan 2023 tarihlerinde Trabzon’da yapılan Bölge Müsabakalarında yine kendi kategorilerinde bütün öğrencilerimiz bölge birincisi olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlarıdr.25-30 Nisan tarihlerinde Denizli ilimizde düzenlenen Türkiye Şampiyonasında 2022 yılının şampiyonu Uğur KARACAN, Eslem Asya ÇAMUR ve Davut ERDAĞ yarı finallere kadar gelmiş olup hakem kararlarıyla müsabakalara veda etmişlerdir.54 kg’da yarışan öğrencimiz Buket YILANCI final maçını da kazanarak Türkiye Şampiyonu olmuştur. Ülkemizi balkanlarda yapılacak müsabakalarda temsil edecektir.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

29-04-2023

Yayın: 01.05.2023 - Güncelleme: 01.05.2023 09:27 - Görüntülenme: 133